hoe

Ik heb een stevige en brede ervaring en treed graag in meerdere rollen op. Ik lever altijd maatwerk.

IIk ben een MMS gecertificeerde coach en ben Coordinator van de coachopleiding (CT) van The MMS Wordlwide Institute. Wat is een MMS gecertificeerde coach?

Als MMS gecertificeerde coach ben ik getraind om anderen te helpen bereiken wat ze op hun netvlies hebben. Ik help het denken doorbreken met behulp van het gevoel, waardoor ik je de weg naar het gewenste doel kan helpen vinden. In mijn coachende rol ben ik niet de expert die weet wat jij moet doen. In verbondenheid met jou ga ik mee op je innerlijke reis richting jouw gewenste doel.

Als MMS gecertificeerde coach ondersteun ik jou in:
• helder krijgen wat voor jou nodig is in een specifieke situatie
• het maken van een gedetailleerd actieplan om te komen tot een gewenst resultaat
• het ondersteunen en aanmoedigen totdat jouw doelstelling volledig is gerealiseerd

Als MMS gecertificeerde coach ga ik er in mijn werk van uit dat individu en organisatie:
• beschikken over een innerlijk kompas en weten wat zij willen
• alles in huis hebben om precies datgene te bereiken wat zij willen
• hun eigen leven kunnen inrichten naar hun eigen wens
Daarom geef ik als MMS gecertificeerde coach geen adviezen maar help jou jouw eigen antwoorden te vinden op jouw vragen. Daarbij komen alle denkbare menselijkheden aan bod: ratio, gevoelens, intellect, intuïtie, financiën en intermenselijke aspecten.  Ik bied je veiligheid, vertrouwen, onvoorwaardelijke steun en acceptatie van wie jij bent en wat jij wilt. Door aandachtig te luisteren en de goede, prikkelende vragen te stellen help ik jou keuzes te maken om jouw doelstellingen te realiseren.