klanten

Testimonials

Caren, manager P&O, IT-bedrijf:
“Ik heb mezelf terug.”

Marvelyne, MT-lid, ABN AMRO:

“Als klant ben ik niet alleen tevreden met de professionele aanpak van Anne-Else,
maar op de menselijke kant, kennis en ervaring dat zij mee heeft. Dit alles combineert zij met vriendelijkheid en uitstraling die mensen in hun waarde laat en toch laat denken en beweging brengt om doelstellingen te behalen. Anne-Else heeft een fantastische bijdrage geleverd om ons als organisatie naar een nieuw dimensie te brengen.“

Frank, manager, Delta Lloyd:
“Anne-Else is erg klantgericht. Aan de ene kant zijn er duidelijke afspraken over het traject en de resultaten. Aan de andere kant beweegt Anne-Else flexibel mee in je behoefte. Daardoor heb ik mijn inzichten meteen kunnen omzetten in mijn dagelijkse werk. Door een goede persoonlijke click is Anne-Else zowel een goede coach als sparringpartner voor mij geweest.”

André, managing consultant, Alliander:
 “Met Anne-Else blijf ik niet hangen in gesprekken over mezelf en mijn gedrag.  De inzichten worden meteen doorvertaald in hoe ik  mijn werk anders kan aanpakken. Daardoor verandert er ook iets in de praktijk. Anne-Else helpt inzichten omzetten in acties. ”

Lydia, algemeen manager startup:
"Anne-Else faciliteert echte verandering. Volkomen vrij van waarden en oordelen heb ik met Anne-Else en haar methodiek ruimte ontdekt om te werken aan onderwerpen die toch al wel een tijdje speelden. Ik heb nu eindelijk m’n eigen valkuilen dicht leren gooien."

Anoushka, bedrijfskundige en senior projectmanager, ZBO:
"De meerwaarde van Anne-Else als coach is dat zij door haar intellect en internationale ervaring als adviseur bij de NAVO, het vermogen heeft inhoudelijk strategisch met je mee te schakelen op dossiers. Zo kom je snel tot de kern waar veranderingen nodig zijn. "

Paul, hoogleraar:
“Anne-Else kan je vanuit haar grote (internationale) ervaring  je wijzen op hoe communicatieprocessen verlopen en hoe deze op een praktische wijze verbeterd kunnen worden. Ze is nooit veroordelend en stimuleert daarom dat je echt je eigen zelfinzicht veilig kan vergroten. Ik ben me veel bewuster geworden van hoe ik overkom op anderen en dat ik er zelf invloed op heb.  Ik weet nu hoe ik de wederzijdse betrokkenheid kan vergroten zonder mijn eigen stijl en karakter te verlogen.”

Dick, Unitmanager, Overheid:
“De gesprekken op een andere locatie met een stevige coach vonden plaats in een rustgevende en positieve constructieve setting. Het huiswerk was leuk, omdat het je aan het denken zet. Het heeft extra tijd gekost naast de reguliere werkzaamheden, maar door de ruime planning heeft dit geen stress opgeleverd.  Van belang was dat er een click was met Anne-Else. De gesprekken hebben mij vele nieuwe inzichten opgeleverd. Gedurende het traject heb ik reeds de resultaten hiervan kunnen ervaren.”

Martin, CEO, in de financiële sector:
“Anne-Else is uitermate vriendelijk, betrokken, open en duidelijk. Zij heeft haar kwaliteiten in het zoeken, vinden en verbinden van mensen en hun mogelijkheden steeds met verve ingezet. De contactuele eigenschappen van Anne-Else zijn ongeëvenaard.”

Dick, commissaris en voormalig voorzitter hoofddirectie, financiële sector:
"Anne-Else weet het positieve potentieel van mensen aan te spreken; een belangrijke bijdrage voor teamvorming"

Irene, styliste:
“Anne-Else geeft ruimte voor nieuwe invalshoeken, nieuwe ideeën. Even weg van drukte, terug
naar de essentie, de basis van wat je beweegt.”

Claudia, winkelmanager:
“In een paar sessies weet personal coach Anne-Else met haar energie en warme persoonlijkheid helderheid en de simpele vormen van bewustzijn aan de dag te brengen. Je gaat zelf ook volop energie ervaren waardoor je bewust eventuele beslissingen kunt nemen om belangrijke dingen te veranderen. Anne-Else laat je vooral inzicht verkrijgen in je persoonlijke karakter, kortom de kracht in jezelf. Ze kan als geen ander spiegelen en je zelfvertrouwen een “boost” geven. Terug naar de bron wil ik het noemen... haar bedrijfsnaam doet ze meer dan eer aan!"

Rachel, Master Student, Discourse and Argumentation Studies:
“Ik ken nu het belang van hoe ik over mezelf denk en praat. Als ik serieus genomen wil worden, dan moet ik beginnen met mezelf serieus te nemen en mezelf serieuzer opstellen. En dit is te combineren met lief voor mezelf te zijn. Ik vond de gesprekken stimulerend en warm.”

Erik, Projectleider, ZBO:
"Het afgelopen jaar heeft Anne-Else mij ondersteund in het realiseren van een aantal persoonlijke leerdoelen. Ik heb deze periode als zeer prettig ervaren, vooral omdat Anne-Else heel goed in staat is om in te spelen op de behoefte van het moment, zonder dat ze daarbij het behalen van mijn persoonlijke leerdoelen uit het oog verliest. Deze flexibiliteit was precies wat ik nodig had. Anne-Else heeft daarbij ook aandacht voor de toekomst, wat wil zeggen dat zij door het geven van handreikingen je in staat stelt de gedurende het coachingstraject opgedane kennis en vaardigheden ook na dit traject vast te houden en toe te passen."

Carolien, internal auditor:
“Anne-Else heeft ons bewust gemaakt van het feit dat iedereen verandering op een eigen manier ervaart en een eigen voorkeur heeft voor een bepaald veranderingproces. Wat voor de één een hele wenselijke en prettige situatie is, kan voor een ander juist heel frustrerend werken. De workshop was voor ons  heel verhelderend.”

Victoria, dochter (8 jaar):
“Moeder zijn is een soort coach voor de kinderen. Je krijgt geen geld ervoor maar liefde!”

Referenties zijn beschikbaar op aanvraag.
 

Organisaties
Organisaties waar ik recentelijk mee heb gewerkt:

 • ABN AMRO
 • Alliander
 • ANWB
 • BECS
 • Belastingdienst
 • Delta Lloyd
 • DSM
 • Dutch
 • Nederlandse Zorgautoriteit
 • Nuon
 • PGGM
 • RBS
 • Servant Leadership
       Academy
 • Stichting Duurzaam
       Renoveren van
       Historische Gebouwen
 • The MMS Worldwide
       Institute
 • Universiteit Wageningen
 • Vicrea
 • Winner