visie

Ik laat mensen, teams en organisaties schitteren en wil resultaten behalen.

Net als een ruwe diamant die ook geslepen moet worden om echt te gaan schitteren, help ik jou in jouw slijpproces, in jouw persoonlijke ontwikkeling. Als jij gaat schitteren, geeft het mij energie. Ik wil graag mijn persoonlijke bijdrage leveren, zodat jij met plezier en vol energie je leven kan leiden zowel zakelijk als privé.

Ik help je belemmeringen weg te nemen en zorg dat de gewenste beweging op gang komt. Dit doe ik door samen eerst doelen vast te stellen. Op die manier kan ik jou op een doelgerichte en respectvolle manier helpen jouw authenticiteit te vinden. Vanuit die authentieke en stevige basis wordt het een stuk makkelijker keuzes te maken en er naar te handelen.

Bij mijn aanpak ga ik ervan uit dat iedereen:
• beschikt over een innerlijk kompas en weet wat zij of hij wil
• alles in huis heeft om precies datgene te bereiken wat zij of hij wil
• het leven kan inrichten naar eigen wens

Als coach vertel ik je niet wat je moet doen maar help ik je te ontdekken hoe jij op jouw manier je eigen antwoorden kan vinden op jouw vragen. Ik bied je veiligheid, vertrouwen, onvoorwaardelijke steun en acceptatie van wie jij bent en wat jij wil. Door aandachtig te luisteren en de goede, prikkelende vragen te stellen help ik jou keuzes te maken om jouw doelstellingen te realiseren.
 

Al jaren lang kom ik graag bij Dineke Helsloot, sieradenontwerpster met een eigen winkel aan de Oudkerkhof in Utrecht.

De sfeer, de creativiteit en vooral het maatwerk, die Dineke levert spreken mij zeer aan. Dineke weet precies sieraden uit te zoeken die bij die bijzondere klant passen, waardoor de klant gaat stralen en schitteren.

Opeens zag ik de parallel met mijn eigen passie! Ik zie ook vaak het potentieel in mensen. Een potentieel, dat nog vrij gemaakt moet worden. Het is net als een ruwe diamant die geslepen moet worden om echt tot zijn recht te komen en te gaan schitteren. Zo´n  coach en sparringpartner kan en wil ik voor mensen zijn met `Mensen laten schitteren´!