wie

Mijn kernkwaliteiten zijn: verbindend, energiek, creatief, warm en resultaatgericht.

Ik vaar wel in complexe situaties, waarbij mijn verbindende kwaliteit juist het verschil kan maken. Door mijn eigen leidinggevende ervaring geef ik sparring op niveau. Ik ken het spel in de boardrooms en weet de essentie op tafel te krijgen. Ook de essentie van je eigen kwaliteit, en zo geef ik jou energie en stimuleer je om inzichten om te zetten in actie en nieuw gedrag.  Doordat jij concrete resultaten behaalt wordt jouw doorzettingsvermogen enorm gestimuleerd.

Mijn ervaring is breed: ik heb een gevarieerde (internationale) ervaring in corporate posities in rollen als directeur communicatie, boardroom advisor, consultant, programmamanager en directie secretaris.  Ik heb meer dan 10 jaar in Brussel gewerkt,  ik ken de politieke arena door en door, zowel regionaal, nationaal als internationaal. Ik  heb in de financiële sector gewerkt bij PGGM met de sector zorg en welzijn en heb veel ervaring met de overheid en sociale partners. Mijn eerste functie in Nederland was bij Berenschot, waar ik werkte op het gebied van cultuurverandering, leiderschapsontwikkeling en projectmanagement. Zie mijn profiel op LinkedIn.

Ik kom uit Denemarken en tot mijn 40e heb ik een internationale carrière gehad in Brussel bij de NAVO , Raad van Europa en het Europees Parlement. Vanuit verschillende invalshoeken ben  ik zeer betrokken geweest bij het samenwerken tussen Oost- en West-Europa na de val van de Berlijnse Muur.
In 2000 ben ik naar Nederland gegaan om eindelijk in één land te leven met mijn Nederlandse man, die ik al in 1986 had ontmoet, en onze twee dochters.

Na 10 jaar coaching naast mijn hoofdfunctie ben ik in 2008 mijn passie gaan volgen: mensen te helpen zoeken en vinden waar ze echt plezier in hebben. Daarom heet mijn bedrijf Mensen laten schitteren .